Taito Group

|  Sivukartta

 

Roosa nauha -sukkalanka
- tehdään hyvää yhdessä!

Syksyn 2013 Roosa nauha -hyväntekeväisyyskampanjassa olivat mukana kaikki Taito Groupin alueyhdistykset ja Taito-lehti.

Taito Groupin toimipisteissä mm. Taito Shopeissa sekä taito- ja käsityökeskuksissa myytiin 17.9.2013 alkaen Roosa nauha -sukkalankaa ja ohjeita sukkiin. Pirkanmaan Kotityö Oy värjäsi laadukkaaseen Pirkka-lankaan Roosa nauha -värit, joita on saatavana rajoitetun ajan. Saatavilla on myös runsas ohjevihkonen Roosa nauha -villalangoilla neulottuihin sukkiin.

Jokaisesta 2013 kampanjassa myydystä sukkalankavyyhdistä Taito Group lahjoiti 80 senttiä Syöpäsäätiön Roosa nauha - kampanjalle.

Lokakuun aikana järjestettiin useita erilaisia kutsuvieras- ja yleisötapahtumia sekä kädentaitopajoja ympäri Suomea. Paikallisten syöpäjärjestöjen kanssa järjestettiin myös tapahtumia.

 

Facebookiin on avattu Roosa nauha -villasukkasivusto, jonne yleisö voi käydä lataamassa kuvia neulomistaan sukista tai vaikkapa kertoa kokemuksiaan kampanjasta.

 

Ihana Roosa nauha -sukkaohjekuvasto myynnissä taitokeskuksissa.
Etsi lähin myyntipaikka.

Roosa nauha –lankaa värjättiin määräerä syksyn 2013 Roosa nauha -kampanjaan. Jäljellä olevia lankoja voi tiedustella Taito Shopeista ja verkkokaupoista www.taitopirkanmaa.fi tai www.taitoshop.fi .