Taito Group

|  Sivukartta

Roosa nauha -villasukat hurmaavat väreillään

Taitojärjestö toista kertaa mukana Roosa nauha -kampanjassa

Roosa nauha -villasukkalanka on Taitojärjestön erikoistuote jolla kerätään varoja Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Lisäksi myynnissä on kaksi runsasta ohjevihkoa Roosa nauha -villalangoilla neulottuihin sukkiin ja vaaleanpunainen Kerä-heijastin. Pirkanmaan Kotityö Oy on värjännyt laadukkaaseen sukkalankaan 14 Roosa nauha -väriä, joita on saatavana rajoitetun ajan. Lanka on konepestävää ja puikkosuositus on 2,5.

Syksyn 2014 Roosa nauha -hyväntekeväisyyskampanjassa ovat mukana kaikki taitoyhdistyksen ja Taito Shopit. Taitojärjestön toimipisteissä myydään 17.9.2014 alkaen Roosa nauha -sukkalankaa ja ohjeita sukkiin. Lokakuun aikana järjestetään useita erilaisia kutsuvieras- ja yleisötapahtumia sekä kädentaitopajoja ympäri Suomea. Paikallisten syöpäjärjestöjen kanssa järjestetään myös tapahtumia. Paikkakuntakohtaiseen tapahtumakalenteriin ja langan myyntipaikkoihin voi tutustua tarkemmin www.taito.fi/roosanauha -sivulla.

Facebookin Roosa nauha –villasukka sivulla yleisö voi käydä lataamassa kuvia neulomistaan sukista tai vaikkapa kertoa kokemuksiaan kampanjasta.
Taitojärjestö lahjoittaa Roosa nauha -keräykseen jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta: sukkalangasta 0,80 euroa, heijastimesta 0,90 euroa ja ohjekuvastosta 0,50 euroa. Yhteistyö Roosa nauhan kanssa sopii hyvin Taitojärjestön kestävää ja vastuullista kuluttamista toteuttaviin arvoihin.

Taitoliitto ja alueelliset taitoyhdistykset muodostavat valtakunnallisen kaksikielisen palvelu- ja asiantuntijajärjestön Taito Groupin. Koko maassa toimivan järjestön verkostoon kuuluu 20 taitoyhdistystä.


Lisätietoja:
www.taito.fi 

Anne Ossi, kampanjan johtaja, anne.ossi@kenkavero.fi, puh. 0440 162 210
Johanna Aydemir, Taitoliitto, tiedottaja, johanna.aydemir@taito.fi, puh. 040 7525 160
Virve Pajunen, Pirkanmaan Kotityö Oy, langantuottaja, virve.pajunen@taitopirkanmaa.fi, puh. 050 68018


Facebookiin on avattu Roosa nauha -villasukkasivusto, jonne yleisö voi käydä lataamassa kuvia neulomistaan sukista tai vaikkapa kertoa kokemuksiaan kampanjasta.

 

Sivun kuvat Pirkanmaan Kotityö Oy / Sanna Isosomppi.

 

 

Ihanat Roosa nauha -sukkaohjekuvastot myynnissä taitokeskuksissa 17.9.alkaen.
Etsi lähin myyntipaikka.

Facebookiin on avattu Roosa nauha -villasukkasivusto, jonne yleisö voi käydä lataamassa kuvia neulomistaan sukista tai vaikkapa kertoa kokemuksiaan kampanjasta.