Taito Group

|  Sivukartta

16.01.2012

Suomalaiselle insinöörille neljäs kansainvälinen muotoilutunnustus

Mestari-kantoteline sai Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and Designin Good Design®-palkinnon


Mestari-kantoteline


Diplomi-insinööri Kari Saaren-Seppälän suunnittelema  Mestari-kantoteline sai Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and  Designin merkittävän Good Design®-palkinnon. Polttopuiden kantamiseen  suunniteltu teline on palkittu myös Saksassa myönnettävällä  kansainvälisellä iF Product Design Awardilla.

 Tunnustus on eläkkeellä olevan Saaren-Seppälän toinen Good  Design®-palkinto. Saaren-Seppälän Mestari-grilli voitti saman palkinnon  vuonna 2009. Mestari-grilli pääsi vuonna 2010 myös The Industrial  Designers Society of American International Design Excellence Award  –finalistiksi.

 ”Puut asettuvat kulun suuntaisesti, eivätkä kantaessa osu jalkoihin. 
 Teline on helppo täyttää ja sitä on mukava kantaa. Tyhjät telineet  menevät hyvin myös sisäkkäin. Koska telineessä ei ole hitsauksia,  liimaliitoksia eikä ruuveja se kestää isältä pojalle.” suunnittelija  kertoo.

 Good Design Award on kansainvälisesti merkittävimpiä  muotoilupalkintoja. Mestari-kantoteline oli kilpailussa ”Household  products” -sarjassa. Samassa kategoriassa on palkittu mm. Electrolux  Nimble Upright -pölynimuri sekä Alessi Espresso Coffeemaker  -kahvinkeitin. Tänä vuonna Good Design Award -kilpailuun otti osaa  useampi tuhat ehdokasta yli 38:sta maasta. Toinen Good Design-palkinto  tuli Saaren-Seppälälle iloisena yllätyksenä.

Opens external link in new windowhttp://www.chi-athenaeum.org/gdesign/2011/household/index.html

Opens external link in new windowwww.mestarigrilli.com

Taito Group

Bookmark and Share