05.04.2017

Avoimet työpaikat: Taito-lehti toimittaja/tuottaja


Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n julkaisema Taito-lehti on 110-vuotias, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä  monipuolinen käsityöalan julkaisu, joka sisältää sekä artikkeleita että käsityöohjeita. Lehden lukijoita ovat niin alan harrastajat kuin ammattilaisetkin.

Etsimme Taito-lehteen innostunutta, aikaansaavaa ja käsityöalan tuntevaa toimittajaa/tuottajaa

Tehtävänä on vastata kokonaisvaltaisesti Taito-lehden tuottamisesta sekä sosiaalisen median päivittämisestä, lehden markkinoinnista ja tapahtumien tuottamisesta. Valokuvaustaito on suureksi avuksi.

Etsimme henkilöä, joka on loistava kirjoittaja sekä hallitsee erilaiset kanavat, formaatit ja järjestelmät. Käsityöalan laaja ja monipuolinen tuntemus on edellytyksenä tähän tehtävään.  Työssä tarvitaan erinomaisia yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja talouden ymmärrystä. Lisäksi toivomme näkemystä lehden monikanavaisesta markkinoinnista. Lehden sisällöstä osa tuotetaan myös ruotsinkielisenä ja kielitaidosta on apua. Toimipaikkana on Taitoliiton toimisto Helsingissä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sekä palkkatoivomus Taitoliiton toiminnanjohtaja Minna Hyytiäiselle sähköpostitse osoitteella: minna.hyytiainen@taito.fi, 20.4.2017 klo 16 mennessä.

Tehtävästä voi tiedustella 12.4. klo 10–12 ja 13.4. klo 12–14 puh. 040-505 0944 / Minna Hyytiäinen.
www.taito.fi 

Taito Group

Bookmark and Share