Green Craft -materiaalit taitoyhdistyksistä

Taitoyhdistykset ja Dafecor Oy ovat käynnistäneet yhteistyön uuden kierrätystekstiileistä valmistetun materiaalin hyödyntämiseen käsityössä ja uusissa tuotteissa.

Green Craft -materiaaleihin ja ideoihin pääset tutustumaan http://www.greencraft.fi/  sivustolla. Valtakunnallinen Taitojärjestö on Green Craft- materiaalien jälleenmyyntiverkosto. Taitoyhdistyksillä on myynnissä Dafecor Oy:n valmistamia, käsityö- ja designkäyttöön tarkoitettuja materiaaleja, tekemispaketteja ja kursseja. Valikoima vaihtelee alueittain, koska jokainen yhdistys käyttää luovuuttaan suunnittelussa ja toteutuksessa. Käyttämällä Green Craft- materiaaleja annat kierrätystekstiilille uuden elämän.

Green Craft -tavaramerkki materiaalin tai kurssituotteen yhteydessä tarkoittaa, että siinä on käytetty kierrätystekstiiliä. 

 

Kierrätystekstiilien valmistus

Green Craft- materiaalien valmistuksesta vastaa suomalainen perheyritys Dafecor Oy. Tekstiiliraaka-aineet kerätään teollisuudelta ja kuluttajilta ja työstetään mekaanisesti uudelleen. Materiaalit ovat pestyjä. Huopa- ja vanumaiset materiaalit eivät koskaan ole täysin samanlaisia, mikä tekee materiaaleista uniikkeja. Käyttämällä Green Craft- materiaaleja teet ympäristömyönteisen valinnan, koska annat materiaalille uuden käyttötarkoituksen ja eikä sitä tarvitse hävittää kaatopaikoilla tai polttamalla. 

 

http://www.greencraft.fi/  

 

 

Taitoyhdistyksillä on myynnissä Dafecor Oy:n valmistamia, käsityö- ja designkäyttöön tarkoitettuja materiaaleja, tekemispaketteja ja kursseja. Valikoima vaihtelee alueittain, koska jokainen yhdistys käyttää luovuuttaan suunnittelussa ja toteutuksessa. Käyttämällä Green Craft- materiaaleja annat kierrätystekstiilille uuden elämän.

Taitoyhdistykset kautta maan kehittävät uusia Green Craft- kurssituotteita ja opastavat niiden tekemisessä.