Katso video, klikkaa kuvaa.

Tekemisen iloa -kurssimallisto on Taitojärjestön oma, vuosittain uudistuva, trendikäs, monipuolinen ja itse tekemiseen innostava käsityön mallisto. Tekemisen iloa -tuotteita voit tehdä taitokeskusten kursseilla ja osaa voit ostaa taitokeskuksista myös tarvikepaketteina.

Tekemisen iloa 2015–2016 -malliston ovat suunnitelleet Saara Renvall ja Elina Helenius. Mallistoon kuuluu moderneja sisustustustuotteita ja ne toteutetaan monin kiinnostavin tekniikoin. Mallisto palkittiin syskyllä 2015 Habitaressa Toimittajien tusina tunnustuksella. Tekemisen iloa -kurssit ovat edullisia ja kurssilla yhdessä tekeminen on mukava tapa tutustua myös uusiin tekniikoihin.

Tervetuloa kursseille!


 

 

Tutustu suunnittelijoihin

Elina Helenius ja Saara Renvall ovat helsinkiläisiä muotoilijoita. He toimivat laaja-alaisesti taiteen ja designin rajapinnassa muotoilun, tuotesuunnittelun ja opetuksen alueella.  Saaraa ja Elinaa yhdistää syvä kiinnostus käsillä tekemisen ja taiteen voimaan, sekä uteliaisuus materiaalien, muotojen ja värien sisimpään olemukseen. Molemmat muotoilijat luennoivat säännöllisesti Aalto yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. 

Kummankin muotoilijan töitä on esitelty laajasti alan kansainvälisissä näyttelyissä ja julkaisuissa. Saara Renvall on palkittu Vuoden Nuori muotoilija tittelillä vuonna 2010 ja Elina Helenius valittiin Vuoden 2012 Tekstiilitaiteilijaksi.

Työpari  on suunnitellut Taitojärjestölle Tekemisen Iloa 2015–2016 tuotemalliston, 

jonka tuotteita voi valmistaa taitokeskusten kursseilla ja osaa hankkia tarvikepaketteina.

 

Löydä kurssipaikat

 

Taito- ja käsityökeskukset ovat kaikille avoimia. Tule oppimaan monenlaisia käsityötekniikoita kursseille, työpajoihin, tapahtumiiin ja workshopehin. Taito- ja käsityökeskuksissa koet tekemisen ja oppimisen iloa, viihdyt, hankit materiaalit omiin käsitöihin ja saat monia ideoita ja vinkkejä.  

Kurssimallistojen ajankohdat vaihtelevat eri toimipaikoissa. Tekemisen iloa -mallisto on kaikkien taitokeskusten käytössä, kysy omasta toimipisteestäsi, mitä kursseja heillä on tulossa:


Palvelemme myös ruotsiksi:

Taitoyhdistyksillä on myös ammattillista lisäkoulutusta ja eri ryhmille räätälöityä kurssitoimintaa (työhyvinvointi, maahanmuuttajat, työllisyys, yrittäjyys, käsityökoulut).

 

Tekemisen iloa 2015-2016

design Elina Helenius ja Saara Renvall

UUSI: Kudottu seinätekstiili, Tekemisen iloa 2016 -mallisto. Design Elina Helenius ja Saara Renvall.
UUSI: Amppeli, Tekemisen iloa 2016 -mallisto.
UUSI: Valosieppari, Tekemisen iloa 2016 -mallisto.
Lumme-valaisin, Tekemisen iloa -mallisto.
Piippo-korit. Tekemisen iloa -mallisto.
Pilvipoutaa, kirjottu vauvan peitto, Tekemisen iloa -mallisto.
Kuusikko-matto, Tekemisen iloa -kurssimallisto.
Lumme-kattovalaisin, Tekemisen iloa -kurssimallisto.
Kuvat Krista Keltanen ja Sami Perttilä.