Taito-yrityspalvelut

Oletko käsityöyrittäjä tai sellaiseksi aikova? Taito-yrityspalveluitten avulla voit kehittää yritysideaasi tai tuotteitasi. Apunasi on toimialan erikoisuudet hyvin hallitseva Taito-yritysneuvojien verkosto. Tutustu Taito-palvelupaketteihimme ja valitse niistä tämän hetkiseen ongelmaasi parhaiten soveltuva vaihtoehto.


Taito-startti on räätälöity sinulle, joka suunnittelet käsityöyrittäjyyttä. Sen avulla analysoimme liikeideaasi ja sen toteuttamismahdollisuuksia. Taito-startti pistää ideaasi vauhtia.


Taito-tuotearvio auttaa sinua selvittämään tuotteesi kaupallisia mahdollisuuksia ja kehittämiskohteita. Saat vahvistusta ja varmuutta markkinointiin.


Taito-tuoteinfo-palvelun avulla viimeistelet tuotteesi myyntikuntoon. Samalla varmistat, että tuotetiedot ja pakkaukset täyttävät lain asettamat vaatimukset.


Taito-markkinat 1 on markkinoinnin ensimmäinen askel kohti onnistuneita markkinointitoimenpiteitä. Asiakassegmentointi ja markkinointisuunnitelma antavat potkua onnistuneeseen ja suunnitelmalliseen markkinointiin.


Taito-nettistartti opastaa sinua hyödyntämään sähköpostia, omia kotisivuja ja jopa nettikauppaa yrityksesi tarpeita parhaiten palveleviksi ja yritysimagoasi vahvistaviksi toiminnoiksi.


Taito-koemarkkinointi auttaa sinua selvittämään tuotteesi kaupallisuutta. Saat palvelusta monipuolisen palautteen, joka auttaa sinua tuotteesi jatkokehittelyssä ja antaa vahvistusta sekä varmuutta jälleenmyynnin tarjoamiin mahdollisuuksiin.


Taito-hinnoittelu auttaa käsityöyrittäjää laskemaan tuotteilleen ja palveluilleen hinnat, jotka pohjautuvat materiaalien käytön ja työajan tuntemukseen sekä kannattavan yritystoiminnan vaatimaan katteeseen.


Taito-IPR -palvelu auttaa yrittäjää löytämään yrityksestään erilaiset suojausmuodot aineettomalle omaisuudelleen. Yhdessä konsultin kanssa puntaroidaan suojauksen mahdollisuus, suojausmuodon tarpeellisuus ja suojauksen tuottama hyöty.