Taito-IPR

Osaamisen suojaaminen on erittäin tärkeä osa liiketoimintaa sekä tavaroita että palveluita tuottaville käsityöyrityksille. Oikeudet aineettomaan omaisuuteen kannattaa suojata ja saada sitä kautta kilpailuetua.

 

Mikä
Taito-IPR -palvelu auttaa yrittäjää löytämään yrityksestään erilaiset suojausmuodot aineettomalle omaisuudelleen. Yhdessä konsultin kanssa puntaroidaan suojauksen mahdollisuus, suojausmuodon tarpeellisuus ja suojauksen tuottama hyöty. Yrityksen aineetonta omaisuutta ovat toiminimi, tavaramerkki, tekijänoikeus, mallioikeus, hyödyllisyysmalli, patentti ja liikesalaisuus.


Kenelle
Taito-IPR -palvelu soveltuu jo toimivalle yritykselle, kun halutaan vahvistaa yrityksen asemaa markkinoilla ja turvata sen omistaman aineettoman omaisuuden pysyminen yrityksen yksinoikeutena. Alkavalle yrittäjälle palvelu antaa heti alkumetreistä lähtien tiedon tavaroittensa ja palvelujensa suojauksen mahdollisuuksiin. 


Miten ja mitä maksaa
Konsultoinnin pohjana toimivat asiakkaan työkirjaan tekemät ennakkotehtävät. Työkirja toimii toteuttajien työvälineenä ja raporttina palvelusta.

Näin toimimme
• Tilaa palvelu nettilomakkeella ja ja valitse haluamasi konsultti.
• Täytä ennakkotiedot huolella.
• Valitsemasi konsultti ottaa tilauksen saatuaan sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisajankohdan.
• Konsultointiin varataan aikaa 3-4 tuntia
• Yrittäjä saa kirjallisen raportin konsultoinnista
• Palvelun hinta on 105 € + alv 24%

 
Yrittäjä Pauliina Rundgren, Pauliina Rundgren Handicrafts Oy
Polka-kaulakorut, Pauliina Rundgren Handicrafts Oy