Helsingin Designkorttelissa tapahtuu outoja ODD WEEKin aikana 17.–22.5. Jo kolmatta kertaa Designkorttelin alueelle levittäytyvä ODD WEEK tarjoaa yleisölle houkuttelevia tapahtumia ja mieleenpainuvia elämyksiä, kun yhdistyksen jäsenyritykset järjestävät tempauksia liikkeissään. Torstaina 20.5. jatkuvat Design District Helsingin suositut Late Night (S)hopping -tapahtumat ja viikko huipentuu lauantaina 22.5. Dianapuistossa järjestettäviin ODD DAY -designmyyjäisiin.

Lauantaina 22.5. voi tehdä designlöytöjä, kun ODD DAY kokoaa Design Districtin Dianapuistoon. Design District Helsingin jäsenet myyvät tuolloin klo 11.00–16.00 Dianapuistossa eli Kolmikulman puistossa järjestettävissä myyjäisissä omia design-tuotteitaan. Yleisöviihteestä vastaavat Lintsin sirkuskoulun nuoret (esitysajat klo 12, 14). Luvassa myös musiikkia ja pikkunälkään on myynnissä Sushibarin herkkuja!

Tuotteitaan ovat myymässä: 3union4design, Alnilam, Anna Heino – Design Jewellery, Antti Asplund Block, Arktiset Helmet, ArtGlassCenter, Artisaani, Common, Designmuseo, Goodis, Kolme Toivomusta, Linne, Lumi on 14, My O My, Nomad, Pumpkin, Punavuoren Putiikki, Secco, Skanno, Sopiva Shop, Superyellow ja Youth vs. Future.

Dianapuistossa järjestetään Odd Day -päivänä 22.5. klo 13 myös World Design Capital Helsinki 2012 -keskustelu, jossa on mukana Design Districtin toimijoita.  Keskustelussa pohditaan ja ideoidaan WDC Helsinki -tittelin tuomia mahdollisuuksia yleisesti ja Design District Helsingin kannalta. Myös yleisö voi osallistua keskusteluun tai jättää ideansa kirjallisesti. Ideointitapahtumassa on läsnä World Design Capital -opas, joka kirjaa ajatukset ylös.

Lisää ODD WEEK -tapahtumia: www.designdistrict.fi