Designpääkaupunkivuoden kesäksi Helsingin kauppatorilla on Finnish Design Market, jossa muotoilualan yrittäjät ja taidekäsityöläiset myyvät tuotteitaan. Design Market avautui 1.6.2012 ja sulkeutuu 1.9.2012. Jatkoa ehkä ensi kesänä.

Finnish Design Market -kauppiaat edustavat suomalaista muotoilun ja taidekäsityön kärkeä. Kesän aikana tuotteitaan myymässä ovat mm. Designium Marita Huuriainen, Erik Bruun, Latimeria, Superyellow, Lasismi, Ranka, Titimadam, Kauniste, lilla Gunilla, o + m = g design ja VAELTAI Jewellery Design.

Design Marketin avajaispäivänä Kaunisteen torikatoksen alla oli hymyä ja kiinnostus heräsi heti sekä tuotteisiin että yritykseen. 
Yritystoiminnan haasteista ja iloista todettiin: ”We work hard. We enjoy it. Everything is good.”

Kaunisteella on Finnish Design Marketissa myynnissä painettuja keittiöpyyhkeitä. Yritys on perustettu 2008. Yrityksessä yhdistetään nuorten 
suunnittelijoiden sekä käsityöläisten taidot ja luodaan raikkaita kuoseja perinteisellä silkkipainomenetelmällä. Heinäkuussa on Helsinkiin tulossa Kaunisteen myymälä, jossa on myös muita tuotteita (kankaita, kasseja, tyynynpäällisiä, essuja). 

"Openswww.kauniste.com

Finnish Design Market on osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa "Openshttp://wdchelsinki2012.fi