IDEOITA TILKKUTÖIHIN
– inspiraatiota opetukseen ja omaan työhön,
 
Kurssi Vaasassa14.- 18.6.2010, ma – pe klo. 9-16.
 
Opettaja: Gerd Gellein Merkesdal, Norja. Kurssimaksu:100 + materiaalit.
 
Ok-opintokeskus järjestää yhteistyössä Käsityön talo Loftetin/ Österbottens hantverk rf:n kanssa ammatillisen lisäkoulutuksen kurssin Vaasassa.
Kurssilla käydään läpi erilaisia tilkkutyötyötapoja ja applikaatiotekniikoita, joita osallistujat käyttävät kurssin aikana omissa töissään. Kurssin tarkoituksena on antaa osallistujille uusia virikkeitä ja kehittää ammattitaitoa.
 
Norjalainen Gerd Gellein Merkesdal on itseoppinut tilkkutyöntekijä ja erikoistunut erilaisiin applikaatiotekniikoihin. Uusiokäyttö on pitkään ollut punaisena lankana Gerdin töissä ja hän käyttääkin töissään pääosin käytettyjä materiaaleja.
 
Gerdillä on tekeillä yhdestoista kirja tilkku- ja applikaatiotöistä. Hän tekee ohjeita lehtiin ja pitää vuosittain useita kursseja Norjassa ja muissa Pohjoismaissa. Hän on pitänyt myös useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut myös moniin yhteisnäyttelyihin sekä Norjassa että ulkomailla.
 
Lähemmät tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Anna-Maija Bäckman puh. 06-3185310, anna-maija.backman@loftet.fi tai Jeanette Rönnqvist-Aro puh. 06-3185335, jeanette.ronnqvist-aro@loftet.fi   www.loftet.fi