Katja Hynnisen töihin voi tutustua muun muassa Teollisuustaiteen liitto Ornamon 100-vuotisjuhlanäyttelyssä Helsingin Taidehallissa. Karkelo valmistaa vanhojen autojen verhoilukankaita. 

Tulevan perinne -näyttelyyn designin ammattilaiset ovat valinneet heille itselleen merkityksellisiä, suomalaisen muotoilun henkilökohtaisia helmiä viimeisen sadan vuoden ajalta. Näyttelyssä on myös Katja Hynniselle tärkeitä muotoilutuotteita. Niitä ovat muun muassa Fiskars sakset ja Ester Perheentuvan opaskirja: Kutokaa itse kankaanne.

Näyttelyssä designerit kertovat muotoilijan työn kirjosta uniikista sarjatuotantoon, muodista palvelumuotoiluun, start-up-yrittäjyydestä muotoilujohtamiseen. Designin ammattilaisten työpöydillä on aina työn alla ideoita ja projekteja. Näyttelyssä Katja Hynnisen pöydällä on työn alla Renault Dauphene auton verhoilukankaan suunnittelu.

Kuvanveistosalissa on esillä muotoilijoiden töiden tuloksia: Kohti parempaa, oikeudenmukaisempaa, viisaampaa ja toimivampaa tulevaisuutta!

Karkelo ja kestävä käsityö
Karkelo keskittyy ydinosaamiseensa: kankaiden suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Karkelo-yrityksen toiminnassa painottuu aito käsityö. Laadukas verhoilukangas kestää käytössä vuosikymmeniä. "OpensLue lisää Karkelon kestävästä käsityöstä.

Tulevan perinne -näyttely 5.8.2012 asti. "Openswww.taidehalli.fi/

TAITO-lehdessä 2/12 on artikkeli Karkelosta: Kangaspuista autonistuimille.

"Openswww.karkelo.com