aikuinen ja lapsi/joulupaja

Aikuinen&lapsi -paja/joulupaja, Jyväskylä

Pajassa valmistetaan jouluisia koristeita yhdessä aikuisen kanssa. Paja soveltuu 4 -vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.  Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

To 14.12.2023, klo 17.30-20.

  • Kurssin kesto 3 h
  • Kurssimaksu 25 € + materiaalimaksu

Kurssin ohjaa Sari Lepoaho
……………………………

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu. Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua ainoastaan pätevästä syystä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys valmistetaan jouluisia koristeita yhdessä aikuisen kanssa.

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä