asiakasretki

Asiakasretki, Kauhajoki-Närpiö-Kurikka

Asiakasretkemme kohteina ovat tänä keväänä Kauhajoki, Närpiö, Jurva ja Kurikka. Retki järjestetään perjantaina 26.4. Seinäjoelta. Päivän aikana tutustutaan monipuolisesti lähiseudun kiinnostaviin yrityksiin. 

Kyytiin voi tulla Kalevan Navetalta, Seinäjoen Ideaparkilta tai Koskenkorvalta. Ensin suuntaamme Kauhajärvelle Alpon Savannille, missä tutustumme upeaan kierrätystaiteeseen. Alpon savannilla kohtaamme 150 ilmeikästä kierrätysmateriaaleista tehtyä eläinveistosta. Siellä laukkaa sekä eksoottisia että kotoisampia eläimiä.

Seuraavana kohteena on neulojan taivas Kauhajoen Päntäneellä. Moni varmaan jo arvaakin, että bussi pysähtyy Lankatalo Tapion kauppaan – pääsemme lankaparatiisiin ihastelemaan ja hypistelemään lankoja omatoimiselle ostoskierrokselle. Tässä kohteessa on tarjolla myös kahvit.

Närpiössä syömme maittavan lounaan. Elämyksellisessä kasvihuoneravintola Linds Kökissä pääset viidakkoon matkustamatta lentokoneella, nautit uusista makuelämyksistä ja tunnet nenässäsi yrttien tuoksun trooppisten hedelmäpuiden alla. Lämpötilasta ajankohtaan nähden ei tarvitse huolehtia, sillä ravintolan lämpötila pysyy aina miellyttävänä riippumatta siitä, paistaako aurinko paahtavasti tai onko ulkona kinoksittain lunta.

Paluumatkalla vierailemme Jurvassa, Hakolan tehtaassa ja tehtaanmyymälässä. Tehtaan yhteydessä on myös showroom, missä pääsee näkemään sekä koeistumaan Hakolan tuotteita. Pääsemme mahdollisesti myös piipahtamaan tehtaan puolella katsomassa kuinka tunnettuja Hakolan sohvia valmistetaan.

Viimeinen pysäkki on Kurikan Lakkitehtaalla, missä vieraillaan panimolla ja tutustutaan paikallisiin panimon tuotteisiin. Loistava tilaisuus tehdä myös ostoksia! 

Paluumatkalle lähdemme viimeistään klo 16. Perillä Seinäjoella olemme mahdollisista viivästyksistä riippuen 16.30-17.00 välillä.

 

Asiakasretken alustava aikataulu:
– Klo 7.30 Lähtö Kalevan Navetasta
– Klo 8.45-9.45 Alpon Savanni
– Klo 10.15 – 11.15 Lankatalo Tapion Kauppa
– Klo 12.30 – 13.30 Linds Kök
– Klo 14.15 – 14.45 Hakola
– Klo 15.15-16.00 Kurikan Lakkitehdas
– Klo 16 lähtö takaisin Seinäjoelle.
– Perillä Seinäjoella 16.30-17.00

Huom. Jokaisessa kohteessa on rajallinen aikataulu, joten suunnittelethan jo mahdollisia ostoksia hieman etukäteen!

Retken hinta on 64 € (jäsen/taitokortilla 59 €) sisältäen bussimatkat, lounaan, kahvit ja kaikki esittelykierrokset.
Retki maksetaan joko heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai ennen lähtöä Kalevan Navetassa. (Jos sinulla on taitokortti ja saat retken edullisemmin, toivomme maksua paikan päällä ennen lähtöä tai pyydä laskua ennakkoon sähköpostiisi)

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua retkelle ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja retkestä voi kysyä sähköpostilla leena.olli@taitoep.fi tai puhelimitse 044-320 1640.

Onko retki täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse leena.olli@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.
 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, 60100 Seinäjoki