Astiakorut, Alavus

Astiakorut, Alavus

Vanhojen, rakkaiden astioiden uusi elämä koruina! Kurssilla tehdään rikkoutuneista astioista erilaisia koruja niin arkeen kuin juhlaan. Kaikki työvälineet ja korupohjat löydät kurssiltamme, mukaasi tarvitset ainoastaan (rikkoutuneita) astioita. Kurssilla apunasi on osaava ohjaaja ja ideointi apuna runsaasti mallikappaleita. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin.

Kurssi järjestetään ti 17.11. klo 18-21.15 Alavuden taitokeskus Ourassa.


Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssin hinta on kurssimaksu 12 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Kurssimaksun/Taitokortin lisäksi jokaiselta kurssilaiselta veloitetaan tarvikemaksu 9 €, joka sisältää nk. kuluvat materiaalit. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 

Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Sadulta sähköpostilla alavus@taitoep.fi tai puhelimitse 0445456077.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse alavus@taitoep.fi.
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Järviluomantie 18, 63300 Alavus (43)