Astioista koruiksi, Lempäälä

Astioiden uusi elämä koruina! Kurssilla tehdään rikkoutuneista, keraamisista astioista erilaisia koruja. Kurssilla on työvälineet ja koneet, joilla opit pilkkomaan ja työstämään keraamisia paloja haluttuun muotoon ja viimeistelemään ne koruiksi. Kurssilla on saatavilla erilaisia korupohjia, lenkkejä ja koukkuja. Käytämme kurssilla vain nikkelittömiä korunosia. Tuothan mukanasi omat astiamateriaalit eli hyödynnä rikkoutuneet astiat. Kurssin opettajalla on myös pieni varasto materiaalia. 

Kurssi pidetään la 27.4. klo 11–15.15.

Kurssimaksu 42 € + materiaalit.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa kurssimaksu useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Taitokeskus Lempäälä toimii Lempäälän keskustassa, idyllisessä vanhassa asemarakennuksessa. Läheisyydessä on hyvin parkkitilaa ja junalla pääsee helposti aivan taitokeskuksen tuntumaan. 

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset lempäälä@taitopirkanmaa.fi tai p. 050 414 6756

Osoite: Asematie 6, 37500 Lempäälä 

 

 

 

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)