Itse tehty nahkainen vyö viimeistelee asusi tyylikkäästi ja on kestävä. Vyön tekeminen on kivaa ja hyvillä ohjeilla ja oikeilla työvälineillä teet sen laadukkaasti. 

Harness-asusteella taas saat helposti muutettua tyyliäsi tai vaatteen istuvuutta. Kurssilla voi valita kolmesta valmiista mallista mieleisesi, tai tuunata niistä omanlaisen version. 

Kurssilla valmistetaan musta tai ruskea nahkavyö parkkinahasta tai harness valjaat, jossa värivaihtoehtoina on vaalea, ruskea ja musta. Vyön leveydet 30 mm tai 40 mm ja metalliosien väri joko antiikkimessinki tai hopean väri. Voit tehdä myös muun levyisen vyön, hanki tällöin mieleisesi solki itse. Arvioitu materiaalimaksu asusteille on noin 25-39 €. 

Ilmoita opettajalle mikäli sinulla on nikkeliallergia, niin mahdollisuuksien mukaan hankitaan nikkelittömiä metalliosia.  

Kurssi kokoontuu torstaina 18.4. klo 17-20.15.

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 3232 922. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere