viikinkipunottu-koru-taitopp

Dress like a Viking

Viikinkipunonta – nimensä mukaisesti jo yli tuhat vuotta vanha tekniikka, on säilynyt nykypäiviimme saakka innostuneiden harrastajien ja artesaanien ansiosta. Ensimmäiset tällä punontatekniikalla valmistetut korut ovat ajoitettu 500-600 -luvuille ja tekniikan syntymaa on arvioitu olevan Irlanti. 

Tule mukaan oppimaan vanha punontatekniikka, joka näyttää monimutkiaselta, mutta todellisuudessa on erittäin helppo ja nopea toteuttaa. Työkalut ja materiaalit kolmeen koruun on laskettu mukaan kurssin hintaan. Kurssi ma 20.5.2024 klo 17-20. Opettaja Johanna Lumila.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu