Eeva neuleen yhteisneulonta

Eeva-pohjalaisneuleen yhteisneulonta

Kaksosflikat ovat suunnitelleet Taito E-P.lle uuden neuleen, Eevan!

Eeva on saanut inspiraation Etelä-Pohjanmaan naisten kansallispuvun hamekankaasta. Eevasta on saatavilla kaarrokeneulemalli sekä yläosan kuvioinnilla että kokonaan kuviollisena. Illan aikana kuulemme Kauhavalaassyntyysten neulesuunnittelijoiden Kaksosflikat ajatuksia Eeva-pohjalaisneuleen suunnittelusta. Muutenkin haastattelemme flikkoja heidän työskentelystään ja käsitöiden merkityksestä. Aloitetaan samalla yhdessä neuleen neulomista. Illan hinta on 10 € ja se sisältää tarjoilun; kahvi, suolapala ja makeaa naposteltavaa. Ilta on kaikille avoin, halutessasi voit ostaa tekemispaketin illan alussa. Tekemispakettien hinnat riippuen koosta ja kuvioinnista riippuen 65 €- 85 €.

Kurssi järjestetään ke 4.10. klo 17-20 Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta).
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 


Illan hinta on 10,00 € + halutessasi materiaalit. Illan osallistumismaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 SEINÄJOKI