kangaspuissa-kudottuja-räsymattoja

Eläkeläisten kudontaviikko

Tule kutomaan oma mattosi ja viettämään mukavaa aikaa kutomoomme yhdessä muiden kanssa! Voit olla kudonnan ensikertalainen tai jo kokeneempi kankuri. Saat viikoksi käyttöösi kangaspuut, joissa on palttinasidoksinen mattoloimi. Käytössäsi on ohjaaja, joka auttaa sinua tarvittaessa maton suunnittelusta maton viimeistelyyn saakka. Ohjaaja on paikalla arkipäivisin klo 10-13. Voit kutoa taitokeskuksessa omien aikataulujesi mukaan, voit tulla aamuvarhain tai ilta-aikaan. Kurssi alkaa keskiviikkona 13.3. ja päättyy tiistaina 19.3.

Mukaan mahtuu 6 osallistujaa. Kurssin hinta 35 euroa/ jäsenhinta 30€. Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan.

 

Kurssilla ohjaajana Elina Seppänen ja Tiina Hyväri. 

 

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

 

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu