punonta

Farkuista koriksi, Kangasala

Mietitkö mitä tekisit vahoilla kuluneilla farkuillasi? Tule valmistamaan vanhoista farkuista käyttötuotteeksi pieni kori. Tässä työssä ei pienet reijät tai pinttyneet tahrat häiritse. Kori on oiva tuote kierrättää tekstiilejä ja saada pikkutavaroille mukava säilytysastia. Opit tekstiilin uudelleen käyttöä ja spiraalipunontatekniikan. Työskentely vaati hiukan sormivoimia, mutta ei aiempaa kokemusta.

Saat noin viikko ennen kurssia lisätietoja farkkujen esivalmisteluista kurssia varten.

Kurssiajankohta pe 8.3. klo 16.30-21

Kurssihinta 42 €

TAITOKESKUS KANGASALA

Taitokeskus Kangasala sijaitsee Ellintie 2:ssa Pitopalvelu Irma Mäkimaan kanssa samassa tilassa. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, ja Kangasalan keskustassa sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä on taitokeskukselle vain lyhyt kävelymatka.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse kangasala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 527 3125.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

Osoite: Ellintie 2, 36200 Kangasala (284)