G-Moodin korubaari, Isokyrö

G-moodin joulukorubaari, Isokyrö

G-Moodin korubaari saapuu Taito E-P:n kiertueelle. Värikkäästä ja monipuolisesta korubaarista löytyy tarvittavat vaneriset korun osat ja muut tarvikkeet. Suunnittele ja valmista kauniit korut kevään ja kesän juhliin! 

Tunnissa/parissa tunnissa ehdit hyvin tehdä useammat korut itselle tai lahjaksi. Voit valita ajan, milloin käyt tekemässä koruja klo 15.30-20 välillä. 
Korujen hinnat 15 / 20 / 25 € korvispari. (Tai riipus).

Kurssi järjestetään ti 5.12. klo 15.30-20 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä. 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Tunnissa/parissa tunnissa ehdit hyvin tehdä useammat korut itselle tai lahjaksi. Voit valita ajan, milloin käyt tekemässä koruja klo 15.30-20 välillä. 
Kurssin hinta on kurssimaksu 12,50 € + materiaalit: korujen hinnat alkaen 15 € korvispari. (Tai riipus).

Keitämme illalla maksulliset pullakahvit.

Kurssin ohjausmaksun voi suorittaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö (1207)