G-Moodin korubaari, Alavus

G-Moodin korubaari, Alavus

Värikkäästä ja monipuolisesta korubaarista löytyy tarvittavat korun osat ja muut tarvikkeet. Korunosat ovat rei’itetty ja maalattu valmiiksi. Suunnittele ja valmista kauniit korut Joulunajan juhliin tai joululahjaksi! 

Tunnissa/parissa tunnissa ehdit hyvin tehdä useammat korut itselle tai lahjaksi. Voit valita ajan, milloin käyt tekemässä koruja klo 14-21 välillä. 
Korujen hinnat 15 / 20 / 25 € korvispari.

Kurssi järjestetään ti 28.11. klo 14-21 Alavuden taitokeskus Ourassa. 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 14-21 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Korujen tekemiseen kannattaa varata aikaa n. 2 h. Kurssin hinta on kurssimaksu 10 € + materiaalit alkaen 15 € / korvakorupari. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajaltamme sähköpostilla alavus@taitoep.fi tai puhelimitse Satu 044-5456077. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse alavus@taitoep.fi.
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

Osoite: Järviluomantie 18, 63300 Alavus (43)