halipyyhe

Halipyyhe, Vaasa

Halipyyhe, Vaasan taitokeskus
La 4.5. klo 9-16

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Kurssilla voit valmistaa oman Halipyyhkeen itselle, lapselle tai vaikkapa lahjaksi Halipyyhkeen ”äidin” Helin opastuksella.
Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin.  Helin sanoin : ”Halipyyhe eli pyyheanorakki halaa saunan jälkeen, kylpytakkina, uimareissuilla, avantouinnin jälkeen, surffimatkoilla, suppaillessa, infrapunasaunassa, kotisohvalla oleillessa, aamutakkina – suunnittelin sen vain ja ainoastaan ahkerasti käytettäväksi!”

Halipyyhe eli pyyheanorakki on 100% puuvillaa.  Kangas on pehmeästä ja hyvän kosteudenimukyvyn omaava vohvelikangas. Imukykyisyys vain paranee jokaisen pesun myötä.

Väljä Unisex -malli on suunniteltu Zero Waste -tyyliin, eli valmistuksessa ei synny kangasylijäämää vaan kaikki kangas pääsee käyttöön. Suuri huppu ottaa suojaansa tuuheammankin kiharapilven ja isomman nutturan. Edessä olevassa kookkaassa päällitaskussa lämmität käsiäsi, tai kannat kotiavaimesi uimarannalle.

Värivaihtoehtoina ovat tietenkin Projektipirkon lempparit ihana iloa pirskahteleva vaalean lila ja tyylikäs musta sekä vaaleanpunainen ja  vaaleanvihreä.

Ota mukaasi kurssille: Kurssille voi oottaa mukaan oman ompelukoneen ja omat nuppineulat ja hyviä eväitä ja tekemisen iloa! 

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi   tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 59 € sisältää Halipyyhe ohjevihkon + materiaalit  30-47 €. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Kurssi ei sisälly taitokorttiin.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa