Harjansidonta, katuharja

Harjansidonta, Seinäjoki

Harjansidonta, Seinäjoen taitokeskus
To 31.10. klo 13-20

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Valmista harjat itselle ja lahjaksi! Kurssilla opitaan harjansidontatekniikka ja valmistetaan mm. katuharja, saunaharja, kuurausharja luonnonmateriaalista. Pohjana käytämme valmiita puuaihioita. Lisäksi valmistamme erilaisia muruharjoja eri käyttötarkoituksiin. Niillä kiva vaikka harjata murut pöydältä! Voidaan valmistaa myös perinteinen patasuti, jolla helppo puhdistaa kaikki pannut ja padat. Ja on vaikka mukava mökkivieminen ystävälle. Kaikki tarvittavat materiaalit löytyvät kurssilta, mukaasi tarvitset vain tekemisen iloa! Harjojen hinnat 6,50 -20€
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki