perinnesidottuja-harjoja-suteja-huiskia-pärekorissa-taito-pohjoispohjanmaa

Takkahuiska ja pullasuti / harjansidonta

Tervetuloa oppimaan perinteistä harjansidontatekniikkaa viiden tunnin mittaiselle kurssillemme! Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa syvälle perinteisen käsityötaidon maailmaan ja oppia sitomaan persoonallisia harjoja ja patasuteja alusta alkaen.

Kurssilla perehdymme harjansidonnan perusperiaatteisiin ja käytännön toteutukseen. Saat käyttöösi laadukkaat materiaalit ja välineet sekä asiantuntevaa opastusta, jonka avulla onnistut luomaan omia ainutlaatuisia harjoja ja patasuteja. Harjansidonta on taito, joka yhdistää käytännöllisyyden ja luovuuden, ja kurssimme tarjoaa täydelliset puitteet tämän taidon omaksumiseen.

Kurssin sisältö:
– Johdanto harjansidontaan: Katsaus harjansidonnan historiaan ja erilaisiin käyttökohteisiin.
– Materiaalit ja työvälineet: Opit valitsemaan ja käsittelemään oikeat materiaalit ja välineet harjansidontaan.
– Perinteiset sidontatekniikat: Harjoittelemme perinteisiä sidontatekniikoita vaihe vaiheelta.
– Harjan ja patasudin suunnittelu: Suunnittelet oman harjan ja/tai patasudin, valiten muodon, koon ja materiaalit.
– Sidontatyön toteutus: Saat henkilökohtaista opastusta ja tukea oman projektisi toteuttamisessa.

Kenelle kurssi sopii:
Kurssi on avoin kaikille käsitöistä kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta harjansidonnasta tarvita. Kurssilla tarjotaan kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet, joten tarvitset vain halun oppia ja luoda.

Kurssin tavoitteet:
– Oppia perinteiset harjansidontatekniikat ja työvälineiden käyttö.
– Sitomalla oma, persoonallinen harja ja/tai patasuti.
– Saada itsevarmuutta ja taitoa jatkaa harjansidontaharrastusta itsenäisesti kurssin jälkeen.

Kurssin ohjaaja: Johanna Lumila
Liity mukaan tähän ainutlaatuiseen kurssiin, jossa opit käytännöllisen ja kauniin taidon, ja vie mukanasi kotiin käsintehty harja tai patasuti, joka on täynnä historiaa ja persoonallisuutta!

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun. Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24. Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Keskuskuja 4 C, 93600 Kuusamo