hartsi

Hartsi- ja vanerikorut sekä koristeet, Vaasa

Hartsi- ja vanerikorut sekä koristeet, Vaasan taitokeskus
Ti 20.8. klo 15-20
Ti 27.8. klo 15-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: 

Kurssilla valmistetaan hartsikoruja , -avaimenperiä -nappeja ja  -kirjanmerkkejä sekä -koristeita silikoni muotteihin valaen. Myös valmiiseen korupohjaan valaminen on mahdollista.  Lisäksi valmistetaan Vanerikoruja  – ja koristeita, jotka värjätään/kuvioidaan alkoholimusteilla – valittavana on runsaasti eri muotoisia vaneripohjia. Voit tutustua kumpaankin tekniikkaan tai vaan toiseen halutessasi.

Hartsi ja alkoholimuste eivät ole hajuttomia!
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa sekä hartsiin upotettavia pieniä asioita. Saat ennen kurssia lisäinfoa.

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 27 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)