Hartsikorut -kurssi Alavus

Hartsikorut, Alavus

Hartsikorut, Alavuden taitokeskus Oura
Ti 17.9. klo 14-21
Ke 25.9. klo 18-21.15

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Kurssilla valmistetaan valamalla silikonimuotteihin hartsista koruja, avaimenperiä, kirjanmerkkejä ja pieniä koristeita. Hartsikoruja voi valmistaa valmiisiin korupohjiin. Koristelussa käytetään mm. kuivattuja kukkien ja kasvien osia, pieniä helmiä, kiviä, kimalletta eli kaikkea pientä mikä sopii muottiin.  

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Halutessasi voit ottaa mukaan pieniä litteäksi kuivattuja kukkia, kimalteita ym.

Lisätietoja kurssista: alavus@taitoep.fi , Satu 044-5456077

Hinta: Kurssimaksu 27 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon alavus@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Järviluomantie 18, 63300 Alavus (43)