kuvassa hartsikoruja

Hartsikorut, Jyväskylä

Kurssilla opitaan valmistamaan hartsikoruja valamalla muotteihin. Opitaan muotin muodon ja pinnan vaikutukset korunosiin sekä osien viimeistely ja kasaus valmiiksi koruksi. Hartsikorujen sisään voi valaa pieniä esineitä ja asioita, sekä korupohjiin voi laittaa kuvia/piirustuksia hartsin alle.

30.5., 3.6. ja 6.6.2024 to, ma, to klo 17.30-20.30 (3 kokoontumiskertaa)

  • Kurssin kesto 12 h (opetustunnin kesto á 45 min)
  • Kurssimaksu 45 € + materiaalimaksu

Kurssin ohjaa Titta Suutari, KIDE Design
……………………………

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu. Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua ainoastaan pätevästä syystä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä