Hartsikorut

Hartsikorut, Seinäjoki

Hartsikorut, Seinäjoen taitokeskus
Ke 10.4. klo 13-20
To 11.4. klo 13-20

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Kurssilla valmistetaan valamalla silikonimuotteihin hartsikoruja ja avaimenperiä. Koristelussa käytetään mm. kuivattuja kukkien ja kasvien osia, pieniä helmiä, kiviä, eli kaikkea pientä mikä sopii muottiin. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Tarvittavista koristelumateriaaleista saat infoa sähköpostiin ennen kurssia. Paikanpäältä löytyy tarvittavat materiaalit sekä mallikappaleita. 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja korujen koristelumateriaaleja, joista saat infoa sähköpostitse ennen kurssia.

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 36 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki