Hartsikorut, Vaasa

Kurssilla valmistetaan valamalla silikonomuotteihin hartsikoruja ja avaimenperiä. Koristelussa käytetään mm. kuivattuja kukkien ja kasvien osia.. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Tarvittavista materiaaleista saat infoa sähköpostiin ennen kurssia. Huom. Hartsi ei ole hajuton materiaali.

Kurssi järjestetään ti 13.6.+ ke14.6. klo 15-20  Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 27 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.  

Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)