Helppoa keramiikkaa ja punontaa eläkeläisille, Verkaranta

Eläkeläisille kohdennetulla kurssilla opiskellaan kahta ajankohtaista käsityöaihetta: keramiikkaa ja punontaa sekä niiden yhdistämistä. 

Molemmista tekniikoista opiskellaan ensin alkeet ja sitten yhdistetään näitä kahta tekniikkaa ja eri materiaaleja samaan työhön. Kurssilla opitaan keramiikan ja punonnan eri työvaiheita ja -tapoja, opitaan käyttämään erilaisia materiaaleja, tutustutaan keskeisiin työvälineisiin, kuviointitapoihin ja kahden eri elementin yhdistämiseen.

Kurssilla tutustutaan samassa tilanteessa oleviin, saadaan mielekästä tekemistä, opitaan uutta ja saadaan rytmiä viikkoon.

Tämä Opintokeskus Siviksen tukema opintosetelikurssi on tarkoitettu ensisijaisesti eläkeläisille.

Kurssi kokoontuu tiistaisin klo 10–13.15 ajanjaksolla 24.9.–3.12. yhteensä 10 kertaa. Viikolla 42 ei ole opetusta.

Kurssimaksu on 50 € (tähän kurssiin ei voi hyödyntää jäsenetukoodia). Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä käytön mukaan. Arvio materiaalimaksun suuruudesta 35-60€.

 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai 050 496 1121.

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen verkaranta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Taitokeskus Verkaranta, Vuolteentori 2, 33100 Tampere (308)