Kuvassa on punottuja koreja

Helppoa korin punontaa – aikuinen ja lapsi, Vesilahti

Vuoden käsityötekniikka korin punonta onnistuu hienosti lapseltakin, kun materiaaliksi valitaan helposti käsiteltävä kierrätyshuopa tai nahkapaperi. Kurssilla valmistetaan pieni kori yhdessä lapsen kanssa.

Helppoa korin punontaa la 16.3. klo 10–13.15, kurssimaksu 36 € aikuinen ja 10 € lapsi + materiaalit käytön mukaan 5–15 €.

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti