erilaisia huiskia ja suteja

Huiskat ja sudit luonnonmateriaaleista, Hiekkaharju

Kurssillamme opit tekniikat, joilla valmistat erilaisia patasuteja ja muruharjoja riisinjuuresta sekä arenga- ja bassina-kuiduista. Huiska on perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu harja, jolla saa kätevästi lakaistua muruset pöydältä, roskat pois matoista ja lumet kengistä. Se on myös kaunis koriste keittiössä, terassilla tai mökillä. Sudit soveltuvat hyvin grillien ja valurautapannujen puhdistukseen ja juuresten pesuun. Nämä ovat ihania sisustuksessa ja koristeena keittiössäsi. Materiaalit suteihin ja huiskiin voit ostaa taitokeskuksesta.


Taitotaso: Aloittelija
Ajankohta: Ke 17.4. klo 17.30-20.30.
Hinta: 38 € (jäsenet 33 €) + materiaalit n. 4-8 €/työ
Maksutapa: Maksu vain paikanpäällä taitokeskuksessa! Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit.
Opettaja: Tiina Valaranta

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi

 

 

Osoite: Leinikkitie 22 B, 01350 Vantaa