huovutuskurssi vaasa

Huovutus, Vaasa

Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Kurssilla voit huovuttaa mm. yksilöllisiä  saunatossuja, pannunalusia, tuolinpäällisiä, tai vaikkapa istuinalustoja retkelle. Villa on materiaalina erittäin monipuolinen torjuu kylmän, kuuman ja kostean. Huovutuksessa käytämme apuna neulahuovutusta kierrätyshuovalle ja märkähuovutusta saippualla ja lämpimällä vedellä.  Ota mukaasi kurssille vain hyvät eväät ja huovutuksen iloa!

Kurssi järjestetään ma 16.10. – ti 17.10.  klo 13-20 Vaasan taitokeskuksessa 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Kurssin hinta on 36,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa