Jalkakylpy-TaitoPP

Hyvän olon jalkakylvyt

Yrtit, kukat, tuoksuöljyt sekä kauniit lahjapaketit etiketteineen. Luo omat kylpypommit hemmottelua kaipaaville jaloille. Valmiit pommit pakataan kauniisiin lahjapaketteihin ja etiketit kertovat, mitä lahja sisältää ja mitä haluat kertoa lahjallasi. 

Kurssilla perehdytään jalkakylpypommien valmistamiseen ja luonnon antimien hyvää tekeviin vaikutuksiin. Tällä hyvän olon kurssilla mietitään myös mitä kaikkea itse tehdyn lahjan myötä voi läheiselleen antaa. Toivottaa kauniita ajatuksia, rohkeutta tai vaikkapa mielen rauhaa.

Opettajana Elina Seppänen

Kurssimaksu sisältää materiaalin, ohjauksen sekä aamupalan ja lounaan. Ilmoita lisätietoja kohdassa mahdollisesta erityisruokavaliostasi. 

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Osoite: Sanginjoentie 1011, 90660 Oulu