kuvassa ekoprintti

Ihana ekoprintti!

Ekoprintissä kangas kuvioidaan kasvien väriaineita ja orgaanisia muotoja käyttäen. Työskentelyprosessi on viehättävä: keräät kasvit, sommittelet ne kuvioiksi ja simsalabim! – sinulla on edessäsi luonnonkaunis kangas. Opit myös selluloosakuitujen puretuksen ja siirtokankaiden eli peittojen käytön.

La 11.5., la-su 18.-19.5. klo 10-15 (3 kokoontumista)

  • Kurssin kesto 18t (opetustunti á 45 min).
  • Kurssimaksu 50 e + materiaalit.

Kurssin ohjaa Ulla Lapiolahti.

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu.

Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

  • Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

 

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä