Kaarrokeneule Taito Satakunta

Islantilaiset- ja kaarrokeneuleet

Unelmana islanti? Aito islantilaisneule kestää säätä ja lämmittää niin tuulessa kuin tuiskussa. Loputtomat väriyhdistelmät ja kuvioiden kauneus kiehtovat, eikä urakka ole lainkaan niin suuri kuin voisi kuvitella! Laita puikot heilumaan yhdessä muiden kurssilaisten kanssa, ja saat takuulla valmista! Kurssilla voit neuloa perinteisen islantilaisen villapaidan tai muun kaarrokeneulemallin alhaalta ylös, kokeilla steekkausta tai halutessasi neuloa neuleen vaikka ylhäältä aloittaen!

Islantilaiset- ja kaarrokeneuleet Porin taitokeskuksella keskiviikkoisin 13.9.–11.10. klo 17–19.30. Kurssimaksu 65 € + materiaalit. 

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Alennuksen saa maksamalla kurssin paikan päällä. Jäsenyys tarkistetaan maksun yhteydessä.

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori