Japanilaishenkistä kirjontaa – komebukoro-pussi,Ylöjärvi

Sashiko tarkoittaa japaniksi peniä pistoja, Komebukoro neliön mallista perinteistä riisikassia. Kurssilla opit kankaan kuvioinnin helpolla sashiko-tekniikalla. Kurssilla tutustumme perinteisiin kirjontamalleihin ja -kuvioihin. Pääset suunnittelemaan ja valmistamaan oman komebukoro -pussin, johon voit käyttää esim. kierrätyskankaita, saat niihin lisäohjeita opettajalta. Ensimmäisellä opetuskerralla keskitytään pistojen opetteluun ja kuvioiden suunnitteluun. Toisella keralla ommellaan pussi ompelukoneella valmiiksi. 

Kokoontumisaika la 27.4. klo 10–14.15 ja la 25.5. klo 10–14.15 

Kurssimaksu 72 € + materiaalit 8 € 

Taitokeskus Ylöjärvi toimii tunnelmallisessa Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4093760. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Suojastentie 10, 33480 Ylöjärvi