Titan kirja leikattu

Japanilaista kirjansidontaa, Verkaranta

Muistot talteen itsetehtyyn päiväkirjaan. Kurssilla opetellaan helppo ja näyttävä kirjansidontatekniikka ja valmistetaan oma kirja japanilaisella kirjansidonnalla. Kirjan päällystämiseen voit käyttää vaikka itsevärjättyjä ja -kirjottuja kankaita tai perintötekstiilejä, jotka eivät enää ole käyttökelpoisia. Muistikirjassa ne löytävät hyvän paikan kirjankansina.


Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan.

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere