Rauhoitutaan Joulun tuloon yhdessä, puuhastellen jouluisia koristeita ja kynttilöitä. Illan aikana valetaan lasiastioihin soijavahakynttilöitä ja valmistetaan massakoristeita leipoen. Soijavaha on ekologinen kynttilämateriaali ja sen poltto nokeaa vähemmän. Halutessasi voit koristella astiaa erilaisilla tavoilla. Massakoristeita tehdään leipoen kuten piparitaikinaa. 

Taitokeskus Ylöjärvi toimii tunnelmallisessa Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Perjantaina 8.12. klo 16-19.15

Kurssimaksu 25 € aikuinen ja 6 € lapsi (alle 16 v.)

Materiaalimaksu määräytyy tekemisten mukaan. Massakoristeet 0,50 €/kpl, Soijavahakynttilät lasipurkissa pieni 3,90 € ja iso 6,90 €/kpl 

Mainitse ilmoittautumisen lisätietoihin montako lasta aikuisen lisäksi osallistuu pajaan, lasten osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa aikuisen osalta kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja ja paikan peruutukset sähköpostitse ylojarvi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 593 9622. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

 

 

Osoite: Suojastentie 10, 33470 Ylöjärvi (435)