Lasten tekemiä keramiikkatöitä

Jouluista keramiikkaa yhdessä – aikuinen ja lapsi, Lempäälä

Sormet savessa taitokeskuksella! Kurssilla tutustutaan saveen materiaalina ja työstetään koriste-esineitä lapsen ehdoilla, yhdessä aikuisen kanssa työskennellen. Kurssikerran aikana keskitytään käsinrakennustekniikoihin, savimateriaaleihin, työvälineisiin ja viimeistelytapoihin.

Kurssin pidetään ma 6.11. klo 17.0020.15. Kurssimaksu 70 €, sisältää aikuisen osallistumisen kurssille, yhdessä kouluikäisen lapsen kanssa sekä töiden polton + lasituksen taitokeskuksella. Materiaalimaksu maksetaan käytön mukaisesti kurssin päätyttyä. 

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssipäivänä taitokeskuksella. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä aikuinen ilmoittaa omat tietonsa ja lisätietoihin lapsen nimen. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja saat sähköpostitse lempaala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6756.

 

 

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)