kuvassa kuusiaiheinen paperikoriste

Joulunajan koristeet metallilangasta ja paperista, Jyväskylä

Kurssilla valmistetaan jouluisia koristeita metallilankoja muotoilemalla, punomalla sekä pistehitsaten. Koristeet päällystetään pellavapaperilla upotus- ja märkätekniikoita hyödyntäen Joulunajan koristeet metallilangasta ja paperista. Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

La-su 18.-19.11.2023, klo 10-17. 

  • Kurssin pituus 16 h
  • Kurssimaksu 45 € + materiaalimaksut

Kurssin ohjaa Heini Nieminen

………………………………..

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu.

Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua ainoastaan pätevästä syystä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

 

Osoite: Kivääritehtaankatu 6, G-rappu, 40100 Jyväskylä