Tunnelmallinen joulupaja koko perheelle.

Tule tekemään jouluisia käsitöitä yhdessä perheen kanssa ja nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta taitokeskukselle. Joulupajassa voit mm taitella ja leikata paperipusseista joulutähtiä, tehdä kranssin paperinarusta ja villasta, muotoilla koristeita massasta tai leikata nahasta. Kaikki materiaalit ja työvälineet löytyvät taitokeskukselta. Tämä joulupaja sopii myös aloittelijoille sekä lapsille yhdessä vanhempien kanssa.

Joulupaja järjestetään torstaina 14.12. klo 15-19.00. välisenä aikana nonstoppina, Tule, kun ehdit, mutta viimeistään kaksi tuntia ennen lopetusaikaa, jotta pääset rauhoittumaan käsitöiden parissa. 

Kurssin hinta on 25 € (alle 16-v lapset aikuisen seurassa 6 €). Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedoissa, kuinka monta lasta pajaan osallistuu. 

Meillä käyvät useimmat kulttuuriedut. Jos haluat maksaa aikuisen kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.  Kurssimaksu lasten osalta sekä kaikki materiaalimaksut suoritetaan paikan päällä käytön mukaan, arviolta noin 3-10€/kpl.

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla. 

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658. 

Huomioithan, että pajaan ilmoittautuminen on sitova. Voit perua tulosi veloituksetta viikkoa ennen pajan alkua, muussa tapauksessa veloitamme pajamaksun kokonaisuudessaan. 

 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere