Joulupaja koko perheelle, Lempäälä

Yhdessä tekeminen on mukavaa! Tervetuloa taitokeskukselle nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta jouluisten käsitöiden parissa. Joulupajassa tehdään mm. erilaisia joulukuusenkoristeita huovasta, rottingista tai kierrätyspaperista taittelemalla. Lisäksi voit opetella himmelitekniikkaa paperipilleillä, taivutella rautalankaa tai paperinarua sekä valaa soijavahakynttilöitä. Kaikki materiaalit ja työvälineet löytyvät taitokeskukselta. Tämä joulupaja sopii myös aloittelijoille sekä lapsille yhdessä vanhempien kanssa.

Paja pidetään perjantaina 15.12. klo 17.15-19.30 välisenä aikana. Pajamaksu aikuisilta 25 € ja kouluikäiset lapset 5 €. Materiaalimaksu käytön mukaan 2,00 € – 12,00 €/kpl.  

Pajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai pajapäivänä taitokeskuksella. Jos haluat maksaa maksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse verkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Materiaalimaksu maksetaan taitokeskuksella. 

Jos mukanasi tulee lapsia, niin ilmoitathan heidän lukumääränsä Lisätietoja-kohdassa, kiitos. 

Huomioithan, että pajaan ilmoittautuminen on sitova. Voit perua tulosi veloituksetta viikkoa ennen pajan alkua, muussa tapauksessa veloitamme pajamaksun kokonaisuudessaan. 

Lisätietoja saat sähköpostitse lempaala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4146756.

Osoite: Taitokeskus Lempäälä, Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä 

 

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä