Kahvikuppi neulatyyny

Kahvikuppi – nuppineulojen uusi koti

Kevään suloisin lahjaidea itselle tai läheiselle: neulatyyny kahvikupissa. Kurssilla valmistetaan neulatyyny kahvikupista. Onko sinulla kenties tallessa perintökahvikuppi, jota et raski käyttää, mutta joka ansaitsisi uuden elämän? Tämä suloinen neulatyyny on käyttötavara ja loistava lahjaidea. Ja ennen kaikkea persoonallinen, kun voit itse valita kupin ja kankaat, joita hyödynnät tässä. Voit tuoda oman kupin mukanasi tai voit valita itsellesi mieluisan kupin opettajan kuppikokoelmasta.

Kurssin opettaja Maria Visuri

Kurssin hinta 25 €, jäsenhinta 20 €

 

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu (88)