torikassi-sisäpussukalla-taitopohjoispohjanmaa

Kaiken kansan torikassi

Kesän tyylikkäin kassi punotaan itse! Ensimmäisellä kurssikerralla punotaan torikassi kauniista rottingista. Toisella kerralla ommellaan kassin sisäpuolelle kiinnitettävä pussi, jonka saa nyöritettyä kiinni. Lopuksi kiinnitetään nahkaiset kahvat.

Punottu torikassi-kurssi pe 12.4.2024 klo 16-20 ja la 13.4.2024 klo 10-15 Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n tiloissa, osoitteessa Rautionkatu 2, Oulu. Opettaja Johanna Lumila.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu