Langat, Taito Pirkanmaa ry.

Huivi pirtakangaspuilla, Epilä

Tule kutomaan lämmin yksilöllinen kaulahuivi! Kurssilla tutustutaan pirtakangaspuilla kutomiseen. Päivän aluksi luodaan jokaiselle oma loimi pirtapuihin. Kurssipäivän aikana kudotaan huivia ohjatusti ja opetellaan huivin viimeistelytekniikka. Pirtapuut taittuvat kätevään kuljetuskassiin, joten jos työ jää kesken, puut saa lainaan viikon ajaksi kotiin.  

Kurssi kokoontuu 11.11. klo 10–15. 

Kurssimaksu: 48 € + materiaalit käytön mukaan 

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa.   

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760. 

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere (308)