Kansallispuku omin käsin, Verkaranta

Kurssilla perehdytään Pirkanmaan alueen kansallispukujen ompeluun. Kurssin aikana on mahdollisuus valmistaa valittu puku tai aloittaa eri osien valmistus. Koko puvun valmistus kurssin aikana vaatii runsaasti omatoimista työtä kurssikertojen välillä.

Puvut:

  • Pirkanmaan naisen tarkistetut eri pukukokonaisuudet
  • Pirkanmaan miehen tarkistettu puku
  • Suur-Vesilahden tarkistettu puku
  • Akaan tarkistettu puku

Kurssille hakijan tulee ilmoittaa lisätiedoissa valitsemansa puku.

Kurssi kokoontuu perjantaisin klo 13-16.15, 30.8., 20.9., 11.10.,1.11. ja 22.11., yht. 5 x 4 oppituntia.

Kurssimaksu   118 € (jäsenhinta  100,30 €) + materiaalit.

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista. Siksi niiden kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatieto mm. sukupuoli, koulutustaustaa, kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere