käsityöklubi

Käsityöklubi

Käsityöklubissa voit tehdä mm. makrameeta, harjansidontaa, tuftausta, ryijyjä, valaisimia, ja vaikka mitä, mitä mieleen juolahtaa. Voit myös vaikka ommella itsellesi uusia sisustustekstiileitä kevääksi jos niin haluat 😉 Opettaja auttaa löytämään parhaat materiaalit ja tekniikat oman ideasi toteutukseen! Huom! Mikäli mielit neuleiden tai virkkauksen pariin, valitse harrastukseksesi Neuleklubi.

Käsityöklubi Porin taitokeskuksella tiistaisin 30.1.–9.4. klo 17–19.30. Yht. 10 krt, ei 20.2. Kurssimaksu 75 € + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova. 

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Kysy alennukseen oikeuttava koodi taitokeskuksen henkilökunnalta!

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan verkossa ennakkoon maksettu kurssimaksu takaisin asiakkaan tilille viikon sisällä peruutuksesta.

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!
Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori