Tarjotin kuioitu leimasinpainannalla oransseja kolmioita, vihreitä ympyröitä

Käsityöklubi, Havukoski

Käsityöklubi ja hyvä seura tekevät elämästä hauskaa! Käsityöklubissa viihdymme, opimme erilaisia käsityötekniikoita. Käsityöklubissa pääset itse vaikuttamaan sen sisältöön, mitä tekniikoita opettelemme, millaisia töitä teemme. Käsityöklubi on ihan paras tapa rentoutua!

Yhteyshenkilö: Hanna Karesjoki, havukoski@taitoetelasuomi.fi

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja
Aika:  Ke 31.1., 7.2., 21.2, 28.2 ja 6.3. klo 17.30 – 20.30
Hinta: 68 € (jäsen 63 €)+ materiaalit käytön mukaan
Opettaja: Hanna Karesjoki
HUOM. Maksu paikan päällä

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen havukoski@taitoetelasuomi.fi  Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse havukoski@taitoetelasuomi.fi

 

Osoite: Peltonimenkuja 3, 01360 Vantaa